* antes de realizar tu Reserva, contacta con nocostros para agendar tu experiencia.

PAGÈS per 1 dia - Agroturisme viu l'experiència

Experiència per aquelles persones que els hi faci gràcia sentir-se Pagès per un dia.

 

Ser pagès no es fàcil avui en dia, és una feina que els joves ja no volen, però que algú l'ha de fer perquè sinó tot passarà en mans de la indústria.

Una feina poc valorada però que al mateix temps és valuosa.

 

L'experiència que ofereix Ca La Martona està relacionada amb l'hort. Viuràs el dia a dia d'una jornada a l'hort ecològic, feines com treure herbes, bressolar el planter, regar, etc.

I a l'acabar la jornada, i segons estigui l'hort, us podreu endur alguna de les peces plantades perquè les pugueu menjar a casa. De segur que notareu la diferència!

 

Per poder gaudir d'aquesta experiència és important arribar un divendres per la tarda, ja que la jornada del pagès comença molt dora!

 

*Què estàs reservant?

- 1 nit en habitació doble x 2 persones /individual x 1 nit (entrada divendres tarda/nit; sortida dissabte) (si vols passar una nit més, avisa'm)

- Sopar vegetarià per a 2 persones / 1 persona

- Esmorzar vegetarià per a 2 persones / 1 persona

 

Castellano

PAYÉS por 1 día - Agroturismo vive la experiencia

Experiencia para aquellas personas que les haga gracia sentirse Pagès por un día.

 

Ser campesino no es fácil hoy en día, es un trabajo que los jóvenes ya no quieren, pero que alguien debe hacerlo porque sino todo pasará en manos de la industria.

Un trabajo poco valorado pero que al mismo tiempo es valioso.

 

La experiencia que ofrece Ca La Martona está relacionada con el huerto. Vivirás el día a día de una jornada en el huerto ecológico, trabajos como sacar hierbas, acunar la cantera, regar, etc.

 

Y al terminar la jornada, y según esté el huerto, se podrá llevar alguna de las piezas plantadas para que las pueda comer en casa. ¡Seguro que notará la diferencia!

 

¡Para poder disfrutar de esta experiencia es importante llegar un viernes por la tarde, ya que la jornada del campesino empieza muy pronto!

 

*¿Qué estás reservando?

- 1 noche en habitación doble x 2 personas / individual x 1 noche (entrada viernes tarde/noche; salida sábado) (si quieres pasar una noche más, avísame)

- Cena vegetariana para 2 personas / 1 persona

- Desayuno vegetariano para 2 personas / 1 persona

 

☎️ os espero!

* la taxa turística no està inclosa al preu de la reserva, el preu de la taxa turística és de 1 € per persona i dia.

90,00 €

SI NECESITAS DE ALGUNA INFORMACIÓN EXTRA CLICA AQUÍ PARA CONTACTAR